desuflet

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea site-ului www.desuflet.ro, acceptați în mod automat termenii şi condiţiile de utilizare meţionate mai jos:

Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de Legea drepturilor de autor şi de dispoziţiile privitoare la copyright din România și Republica Moldova. Nu puteţi copia, modifica sau transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinut fără înștiințarea în scris a redacției site-ului.

Dacă consideraţi că un anumit material publicat pe site încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la adresa de email publicată în secţiunea Contacte.

Redacția DeSuflet.ro aprobă preluarea parțială, fără cost a articolelor purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, în limita a 250-300 de semne. În acest caz, sursa www.desuflet.ro va fi citată obligatoriu, cu link către pagina web.

Utilizatorii site-ului se pot abona la Newsletter-ul săptămânal. Datele de e-mail ale abonaților nu vor fi transmise altor părți terțe și vor fi folosite strict pentru a vă informa cu ultimele articole publicate pe site. Datele personale de e-mail vor fi prelucrate în conformitate cu legislația europeană cu privire la protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Orice abonat se poate dezabona în momentul în care nu mai dorește să primească un newsletter de la www.desuflet.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare conţinut în e-mail.

Termenii și condițiile site-ului pot fi actualizate de câte ori este necesar. Vă rugăm să citiţi periodic condiţiile pentru a fi la curent cu ultimele modificări.

Abonare Newsletter

Primește pe email cele mai relevante articole!